Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie

Als lid van het Floriculture Sustainable Initiative heeft Decorum Company de ambitie om al haar leden minimaal Global of MPS-Gap te laten certificeren.

Naast Global of MPS-Gap ambiëren wij ook een sociaal certificaat, zoals MPS-SQ.

De kwekers van Feel Green dienen alleen gebruik te maken van milieuvriendelijke middelen, in combinatie met een zo laag mogelijke CO2 uitstoot.

Verder worden er strenge eisen gesteld op het gebied van product traceerbaarheid, hygiëne, sociale aspecten en de juiste (biologische) gewasbescherming.

Het hanteren van deze strenge eisen maakt de producten van Feel Green ‘Product Proof’.

Tevens dienen niet alleen de producten en het productieproces verantwoord te zijn, maar moeten ook de verpakkings- en de transportmaterialen milieuvriendelijk gemaakt worden.

Alle producten worden geleverd in een kartonnen tray of een tray van gerecycled materiaal. Ook zijn de verpakkingen en het etiket gemaakt van afbreekbare of hernieuwbare materialen, waardoor de hoeveelheid plastic geminimaliseerd wordt.

Wilt u meer weten over de duurzame initiatieven van onze kwekers, bekijk dan ‘De 6 Feel Green pijlers’.